Известие

Collapse
No announcement yet.

Работа с бордови компютър... КАК? - 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Работа с бордови компютър... КАК? - 147

Здравейте... От скоро съм собственик на Алфа 147 1.6ТS 16v 120к.с и за сега съм много доволен от нея. Та въпроса ми е как да нулирам настройките на бордовия компютър.Това за колко километра съм изминал, колко остават и т.н... изобщо работата с него, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен Мерси.

Здавей колега и чесито за придобвката,за борд компютара да го нулираш ти трябва само да го пуснеш и да натишнеш копчето което е на чистачките от страни.Когато го пуснеш отиваш на среден разход и го нашкаш и задържаш и той сам се нулира.надявам се да съм ти бил полезен.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Ха, е много сложно, бе. На 156 само задържаш бутона за няколко сек. и си готов.
      2014: Deutschland über alles

Comment

1.Палиш колата на място.
        2.Натискаш бутона на дясното лостче (за чистачките) веднъж - изписва ти МОМЕНТЕН разход под тая форма-> ---
        3.Натискаш същия бутон още веднъж - изписва ти СРЕДЕН разход
        4.Задържаш въпросния бутон 3-4 секудни докато ти изписука борд.компютъра и ти нулира показанията....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Мерси колеги... Успях да го нулирам. Явно като съм пробвал преди да задам въпроса си тук... не съм го задържал достатъчно дълго.

Comment

Working...
          X